675417 vizitatori - 22.01.2020
RECOMANDĂ PRINT HARTA SITE

Despre proiect

Progresul proiectului

Pana in prezent (februarie 2013), proiectul s-a derulat in conformitate cu planificarea in timp a activitatilor. Astfel, au fost realizate 600 de fotografii asupra traseului si obiectivelor turistice care fac obiectul proiectului, cu accent pe zona tinta a proiectului (Istria – Cheile Dobrogei), ca baza pentru materialele de promovare propuse prin proiect, materiale de promovare au fost concepute si tiparite (2,4 milioane de pliante de 3 tipuri, in functie de elementele centrale de promovare a produsului turistic: Cetatea Histria, obiectivele religioase şi atracţiile/rezervatiile naturale; 6.000 de brosuri pe 3 tipuri, în funcţie de formele de turism care se pot practica in zona vizata de proiect: turism cultural, turism ecumenic şi ecoturism), a fost realizat un film documentar de 24 minute (modul de film) asupra traseului, a fost realizat un film de animatie 3D care va reda in format digital un tur virtual dinamic al Cetatii Histria. Materiale de promovare turistica au fost distribuite atat pe plan local, cat si national. Pe plan local materialele de promovare au fost diseminate in 400 de locatii de pe litoral si in judetul Tulcea, inclusiv in centre de informare turistică, muzee şi terminale de pasageri. Pe plan regional/naţional, materialele de promovare au fost trasmise catre toate muzeele din Regiunea de Sud-Est si agentii de turism din 40 de judete din Romania, inclusiv Municipiul Bucuresti. De asemenea, materiale de promovare au fost diseminate si in cadrul targurilor si expozitiilor prin intermediul Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii. De asemenea, a fost realizat Web-siteul www.histria-cheiledobrogei.ro, ca platformă de accesare online si promovare a produsului turistic „Pe urmele argonauţilor” si 22 de panouri de promovare au fost montate in locatiile de pe traseul turistic.

In data de 8.02.2013 a fost organizata conferinta de presa finala in cadrul proiectului „Pe urmele argonautilor: promovarea traseului turistic Constanta, Istria, Cheile Dobrogei”, SMIS 19424 cu participarea a 39 de persoane, astfel:

  • 2 persoane reprezentand presa locala
  • 18 persoane reprezentand institutii la nivelul comunei Istria
  • 1 persoana reprezentand o agentie de publicitate la nivel national
  • 13 persoane reprezentand Primaria si Consiliul Local al comunei Istria
  • 5 persoane din echipa de implementare a proiectului

Materialele oferite participantilor in cadrul conferintei au fost urmatoarele:

  • Prezentarea proiectului
  • Prezentarea powerpoint realizata in timpul conferintei finale
  • Post-conferinta:comunicat de presa
  • Cu exceptia unor decalaje minore si justificabile, care nu au influentat atingerea obiectivelor si indicatorilor proiectului, activitatile proiectului s-au desfasurat conform previziunilor.

Comentarii adaugaţi un comentariu

Adaugaţi un comentariu

Mai multe despre Progresul proiectului:

Regio - Initiativa locala. Dezvoltare regionala www.inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin
Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitaţi: www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

© Unitatea Administrativ Teritorială Istria, judeţul Constanţa